Emlak Arama

Tüm arama kriterlerinizi belirleyebilir en hızlı şekilde hayalinizdeki konuta ulaşabilir

Dolar DOLAR 32.22 TL 32.35 TL
Euro EURO 35.11 TL 35.25 TL
Sterlin STERLIN 40.98 TL 41.28 TL

Site İstatistikleri

Online: 1
Bugün Ziyaret: 21
Dün Ziyaret: 13
Toplam Ziyaret: 22984
Didim Blog / Şirket / Evinizi Rutubetten Nasıl Kurtarabilirsiniz?

Rutubetin etkisine göre leke biçiminde ya da ileri safalarda duvarın kabarması şeklinde kendini gösterir. Evinizi rutubetten kurtarabilirsiniz.

İşe evinizi her gün havalandırarak başlayabilirsiniz. Sık sık havalandırılan evlerde rutubet oluşmaz. Yemek pişirmek, Çamaşır yıkamak ve Banyo yapmak gibi günlük faaliyetler buhar ve nem oluşumuna neden olur. Bunu önlemek için çamaşırlarınızı balkon gibi açık alanlarda kurutabilirsiniz. Eğer bir balkonunuz yoksa evin ılık bir odasını tercih edebilirsiniz. Yemek pişirirken mutlaka aspiratör kullanmalısınız.

Su borularını ve olukları belirli aralıklarla kontrol edebilirsiniz. Böylece su sızma gibi bir sorunla karşılaştığınızda fazla zarar almadan çözüm bulabilirsiniz. Rutubet oluşumunda pencerelerde büyük rol oynar. Pencereleri de sıklıkla denetlemek gerekir. Eskiyen pencerelerin deforme olmuş kısmını onarın. Dış kısmındaki boşlukları ve hasarlı yerleri dolgu macunu ile doldurun.konuthaberleri.com

Ev içinde çok fazla Bitki olması nemi arttıracağı için rutubete sebep olur. Bu yüzden bitkilerinizi cam ya da balkon önünde yetiştirmeye özen gösterin. Bozuk ısıtıcılar rutubete Yol açabilir. Her odanın eşit ısınmasına dikkat edin. Isı kaybını en aza indirmeye çalışın ve evinizi sürekli sıcak tutun.


Geri Dön Blog Anasayfa